Antihjältar?

Hur kan det komma sig att det finns människor som dyrkar upphöjer och idoliserar fullständigt skruvade individer på våran jordplätt som vi kallar jorden. Det finns en snubbe ute i skogen som e dömd för  misshandel, grov misshandel, olaga tvång, sexuellt tvång, otukt med barn och sexuellt ofredande. Han är orakad oklippt och gammal å rynkig förmodligen luktar han illa oxå, han har gett ut en massa märklig litteratur på hur man smiskar kvinnor med ris oxå! Han har av någon anledning blivit kultförklarad på alldeles för många håll här i Sverige för att jag ska kunna tycka att vårat land är helt å hållet friskt. Det finns en hel kultur av ungdomar som ser och följer program av typen King of the Cage och liknande "idrottsgrenar" där man bokstavligen spöar skiten ur folk bortom vett och sans. Resultatet av det kan vi svårligen missa i dagspressen där ungdomarna gör allt för att märka varandra för livet. Är det meningen att vi ska bli roade först när vi kliver över gränsen för vad som är vettigt, när blodet flyter eller när människor förnedras och får psykiska skador för livet. Vi låter teatern bli verklighet och suddar fram linjerna ut linjerna för vad är fantasi och verklighet. Ingen respekt mot oss själva eller våran nästa visas längre på "prime time" i dumburken. Det som roar oss mest av allt är förnedrings-tv som även kallas för dockusåpor där man försöker överträffa varandra i dumhet bara för att roa och få någon form av respekt och erkännande. I verkliga livet verkar vi efterapa dessa människor och försöker få uppmärksamhet igenom att vara lite extremare och unikare än grannen eller polarna på valfritt sätt. Jag är banne mig inte någon att döma någon annan. Med risk för felcitat så skulle jag vilja hänvisa till han med hårdrocksfrisyren som hade en riktigt avslutnings skiva för sina 13 polare "-Den som är utan synd kasta första stenen"  eller något i den stilen. Men jag kan bli riktigt fundersam då en massa snygga unga välutbildade kvinnor samlas runt en skäggig oklippt gubbe i skogen om vi förtjänar att besitta detta klot av vatten och jord.


Kommentarer
Postat av: Anna

Håller med dig till punkt o prickar. Är helt märkligt vilka värderingar människor har. Slår man sönder någon i en boxningsring är det helt okej, men gör man det på gatan är man en galning. Borde inse att alla är galningar, vare sig de är i en ring eller ej...

2007-10-11 @ 18:09:36
URL: http://amemoryremains.blogg.se
Postat av: Ingela

Jag läste i st i dag att 2 st killar hoppat på huvudet till en annan.... slutledning: Du har så rätt, och det har snart gått så långt att vi inte ser det som händer och det kommer att bli än värre, och hur kommer det då att vara???

2007-10-11 @ 20:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0