Järv AB

En före detta arbetskamrat satt och berättade att han minsann hade haft en jättebra företags ide som skulle ge han goda inkomster men att den inte var riktigt rumsren.

Han skulle åka igenom norrlands inland i en lastbil lite klämmigt målad och en lite fräck melodi som skulle basunera ut hans ankomst till hushållen som kommer att beröras fullastad med hungrig järv!

Iden är inte att sälja järv utan att mot betalning låta bli att frige en arme med hungrig järv runt om i våra bygder som befolkas av ett naturfolk som livnär sig på frigående tamboskap.

Det finns helt säkert en massa människor som inte kan se det komiska i den affärsidén.

Jag kan känna likheten till dom killarna som jag sett på film sälja en försäkring emot att kundens fastighet inte brinner ner dan efter.... "I have a offer you cant refuse"

  

På samma sätt kan jag tycka mig se att Sveriges regering idag motiverar sin politik: Om ni inte betalar fläskigt med skatt så kommer vi att skära ner på sjuk och åldringsvården.

Den som sett hur dessa instanser ser ut i dag kan nog lätt se att i nästa steg blir sjukhusen slakthus och åldringsvården en spruta arsenik på ålderns höst.

  

Jag har börjat fundera på om man kanske ska utsätta sig för det perfekta brottet när man närmar sig på ålderns höst: Man stjäl av staten och hamnar på kåken på livstid där man fortfarande har fri sjukvård och mat som man fortfarande kan finna näringsvärden i och tugga med dom tänder som man får från den fria tandvården som vi i generationer betalat med vår inkomstskatt. Dessutom så finns det besöksrum som man kan träffa sina anhöriga utan att ha blivit ned- drogad likt i dagens vårdinrättningar.


ENTRÈ

Jag har varit på en konsert denna helg med några av mina närmsta vänner vilket var en värmande upplevelse både för kropp (läs öron) och själ.

Jag kan tycka att mitt liv cirkulerar runt arbete, mat, sömn och andra banala ting som verkar ta all tid från mitt för tillfället rätt händelselösa liv.

Livet kan kännas som att utöva klädsim med stövlar i en blötmyr fylld med sirap och fartkameror bara för att hitta en känslomässig liknelse.

Dessa små avbrott med mina underbara vänner är det som verkligen håller en uppe och får en att kämpa vidare mot nästa tillfälle att kunna slappna av.

Det som jag kunde känna särskild glädje över var musiken stämningen och människorna.

Hårdrockare reggae tomtar kostymnissar kvinnor män och till och med transvestiter gjorde dansgolvet till en fest att se och uppleva.

Musik är i sanningens ord det universella språket som dominerat mänskligheten sedan Adam var länsman i äppelträdgården paradiset.

Nu är det så att jag är skyldig min UFA lite kosing för en entré biljett men det är ett lågt pris att betala för att få umgås med sina vänner under så här trevliga omständigheter.  

image18

RSS 2.0