Knott och gott


Att värmen påverkar en norrlännings sinneslag behövs ingen större tänkare för att förstå. Man blir trött och förbaskat grinig efter två dagar. Två veckor så börjar det krypa under skinnet under samma världsinnevånare. Fyra till fem veckor är man tamejfan lierad med allt ont som är skapat på jorden med få undantag. Undantagen skulle då vara kommun, landsting, försäkringskassa och skattemyndigheter. Det fanns en amerikansk president som nämnde några länder vid det namnet vi kallat dessa länge. Ondskans axelmakter.

 

 Eftersom att försäkringskassan lyckats komma överens med diverse läkare att aids och cancer har en läkningstid på ca ett år innan man är frisk så är dom inte bara nominerade som onda utan rent kvalificerade till ett stollighetspris.

 

Skattemyndigheten behöver ingen större presentation. Myndigheten som beskattar våra inköp av varor för redan beskattade medel. Deras största genidrag var nog när dom införde moms på skatt när det gäller drivmedel. Moms: Mervärdesskatt. Helt oöverträffat internationellt som jag känner till.

 

Vårt underbara landsting som inte bara friserar sjukvårdens budget hårdare än en skinnheadsnagg. Det dom har gemensamt med dessa är nog solklart sedan de är delfinansiärer i Norrtåg. Intellektuella kalhyggen är nog den gemensamma nämnaren i detta fall. Tror en näve trisslotter och en flaska vodka gör mer nytta för sjukvården än lanstingets förtroendevalda.

 

Den verkliga stormakten har jag nu lyckats upptäcka efter ett toalettbesök på Luleås Kulturhus. Finkulturen har ingen gräns och heller ej hur omdömeslös deras jämställdhetspolitiska yttringar blivit. Jämställdheten har inte kommit in i dessa koridorer då det ej är tillåtet för män att byta blöjor på deras stackars barn. Såvida jag nu missat att det är en man med kilt på bilden.

 

Fortsätter värmen kommer undertecknad att ge sig på föga oskyldiga leenden på sandstranden som tillhör det nya terrornätverket som kallar sig soldyrkare.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0